Sinds ik deze goede mediums gevonden heb op het internet leer ik leven! Ik heb in het verleden voor enorm zware keuzes gestaan welke ik liever niet had hoeven te nemen. Echter heeft dit een impact gegeven op mijn zelfvertrouwen waardoor ik dit verloren ben. Nu dat ik afgelopen week in een diepe dal heb gezeten wilde ik hier uitklimmen, het liefst vorige week nog! logo (1)

Mijn vriend had de tip gegeven dat ik op zoek moest naar een medium, wellicht kunnen hun mij de antwoorden geven waar ik naar zoek. Ik heb er dan ook voor gekozen om op het internet te zoeken naar een medium. Vrij snel terecht gekomen op de website van yourspiritualnetwork.com waar ik hartelijk werd ontvangen. Het gevoel dat er iemand jouw antwoorden weet en deze ook geeft maakt het mogelijk voor mij om het in te zien. Het maken van de juiste keuze gaat nu ook een stuk gemakkelijker, en dan heb ik het nog niet gehad over mijn verleden….

Al met al leer ik dankzij hun te genieten van het leven en kan ik het aan in wat er komen gaat. Door goed naar mezelf te luisteren leer ik de magische woorden ja en nee te spreken!