Zonwering Brustor voor mijn ouders

Zelf ben ik al op mezelf wonend, mijn ouders hebben in de tijd dat de kinderen uit huis zijn gegaan een kleiner huis gekocht. Mag ook wel als je met z’n tweeën overblijft. Het enige wat mistte aan het huis was een zonwering. Mijn vader wilde een zonwering Brustor, alleen hij is aan de oude kant, dus ging ik voor hem opzoek. Eerst wist ik niet wat een zonwering Brustor was, maar na het bekijken van de Zonnerij website kwam ik erachter dat het een goede koop zou worden.

somfy_zon_windautomaat_rts_draadloos_zonnerijNatuurlijk moest de zonwering aan de wensen van mijn ouders voldoen, dus ik heb samen met hun het formulier van de pagina op de website ingevuld. We kregen een offerte die voldeed aan de wensen die we hadden ingevuld, het was nu alleen nog een kwestie van uitkiezen.
Mijn ouders hadden al snel een beslissing genomen, ze bestelde de zonwering eigenlijk meteen. Ik nam telefonisch contact op om te zeggen dat mijn ouders echt hulp nodig hadden om de zonwering te bevestigen. De Zonnerij stuurde de zonwering op en hij werd door medewerkers binnen een middag gemonteerd. Mijn ouders praten nu nog steeds met liefde over het product en de service van de Zonnerij!