Het vervangen van een rolluikmotor lijkt lastig maar dat is het zeer zeker niet. Sinds dat onze motor van de rolluiken het begeven heeft ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe motor. Tijdens deze zoektocht op het internet heb ik diverse bedrijven bekeken, echter bij de Zonnerij blijven hangen. Hier hadden ze namelijk diverse motoren welke ik juist nodig heb. Tegen een zeer aantrekkelijke prijs maken hun het mogelijk om een nieuwe motor te monteren in de rolluiken!

Zo had ik vorige week continu de rolluiken half hangen aangezien het niet meer naar beneden of naar boven ging. Balen natuurlijk omdat een zonnetje altijd wel lekker is toch?logo (2)

Op de website van de Zonnerij kan je gemakkelijk een rolluik motor bestellen. Deze wordt netjes en zorgvuldig voor je ingepakt en vervolgens naar het door jou opgegeven adres bezorgd.Ik hoef me nu in ieder geval geen zorgen meer te maken dat ik geen gebruik kan maken van mijn rolluiken. Het viel mij trouwens wel op dat er meer in hun webshop te vinden is als alleen maar een motor voor de rolluiken.