Voor onze moestuin kopen wij maandelijks veel producten op het groeiproces te optimaliseren. Onze producten bestellen we altijd op Growexpert. Het bedrijf beschikt over een gigantisch assortiment met erg scherpe prijzen. Daarnaast leveren ze ook kwaliteit en is de service perfect. In de meeste gevallen heb je bij 1 of 2 dagen al jouw bestelling binnen. De service is dus grandioos!

Nieuwe bestelling

Afgelopen week had ik op de website een flexibele tuinslang gekocht. Bij Growexpert kon je hem bestellen voor een mooie prijs. Aangezien elk product een goede omschrijving heeft, hoef je nooit contact met ze op te nemen. Uiteraard is dat wel mogelijk. Zowel telefonisch als via de mail. Op de website had ik mijn bestelling geplaatst. Binnen twee minuten was ik al klaar en de volgende dag kwamen ze de flexibele tuinslang al bezorgen. De service is dus perfect, evenals de kwaliteiten van mijn nieuwe tuinslang. 

Let op! Dit bedrijf heeft op dit moment leuke kortingen lopen. Zo hebben ze over het gehele assortiment 3% korting, dus pak je kans. Aangezien het bedrijf meerdere betaalfuncties heeft, zit er altijd een betaaloptie bij waar jij graag gebruik van maakt.