logo

Box_ServiceDe veiligheid op de werkvloer vind ik heel erg belangrijk. Mijn personeel moet zich geen zorgen maken over de veiligheid, zodat zij beter kunnen werken. Om er zeker van te zijn dat er alles aan wordt gedaan om die veiligheid te garanderen ben ik op zoek gegaan naar een veilige gasflessen opslag.

Voordelig en veilig

Via het internet heb ik gezocht naar de gasflessen opslag. Een van de bedrijven die mij het meeste aansprak was “Asecos”. Het bedrijf is gespecialiseerd in de opslag van gevaarlijke en schadelijke stoffen.

Op de website zag ik heel veel opslag units staan, maar ik wist niet welke geschikt waren voor de gasflessen die wij gebruiken. Omdat ik zeker wilde weten dat ik de goede opslag units zou gaan bestellen, heb ik contact opgenomen met de klantenservice.

De medewerker van de klantenservice heeft mij een aantal suggesties gegeven, aan de hand van de informatie die ik hem had gegeven. Met zijn advies heb ik een bestelling geplaatst.

Toen de units binnenkwamen was ik heel erg tevreden met de kwaliteit. Alles paste precies zoals het hoorde en zo wist ik zeker dat de gasflessen opslag veilig zou zijn!