logo

Plexiglas-cover-voorzien-van-een-verzinking-1024x768Het nieuwe kunstwerk waar ik druk mee was, had ik helemaal van hout gemaakt. Er ware heel veel verschillende soorten hout gebruikt en dat bestond ook allemaal uit verschillende diktes. Een van de laatste dingen die ik nog wilde doen was het hout lasergraveren.

Bijna af

Mijn kunstwerk was bijna af, maar ik wilde nog een aantal stukken op het hout lasergraveren. In het begin wilde ik dit zelf doen, maar ik zag hoeveel moeite dit koste en daarom heb ik een extern bedrijf ingeschakeld.

Het bedrijf dat ik heb ingeschakeld is gespecialiseerd in het lasergraveren in verschillende materialen. Omdat het hout nogal dun was op sommige plekken was ik eerst bang dat het niet goed zou gaan.

Voordat ik het kunstwerk over ging dragen voor het lasergraveren heb ik hele duidelijke afspraken gemaakt. Tijdens het gesprek heb ik precies uitgelegd wat de bedoeling was. De medewerker was zo vriendelijk om mij uit te nodigen voor het lasergraveren, zodat ik zou zien hoe het allemaal zou werken.

Alles ging gelukkig goed en binnen no time was het kunstwerk af. Het was zelfs mooier dan dat ik in eerste instantie verwacht had.