Ik heb mijn rijbewijs snel gehaald door de goede rijlessen van driving school The Hague. Het bijzondere aan deze rijschool is dat er in meerdere talen les gegeven wordt, Engels en in het Hindi’s, maar natuurlijk kan je hier ook terecht wanneer je Nederlands spreekt. Door de mogelijkheid om in de avond en zelfs in op de zaterdag les te krijgen hoef ik er geen extra vrij voor te vragen op mijn werk. Zo kan ik rustig thuis eerst wat gaan eten voordat ik aan de rijles ga beginnen.  

Joepie, ik ben geslaagd!

Omdat ik eerst een proefles heb gehad kon de instructeur een beetje een inschatting maken hoeveel lessen er nodig waren en tevens of ik in een schakel auto of in een automaat moest gaan lessen. Gelukkig voor mij is het een handschakel auto geworden. In een automaat kan volgens mij iedereen rijden, maar als je les krijgt in een automaat mag je niet in een schakel auto gaan rijden.

Door de professionele lessen en zeer rustige houding van de instructeur ben ik de eerste keer al geslaagd voor het examen. Je kan je dan wel voorstellen dat ik bijzonder trots was op mijzelf, maar natuurlijk zonder de fijne lessen van autorijschool Ross was mij dit niet gelukt.