websitepromotor-logo

Veel van mijn klanten vroegen mij vaak of ik een website had. Zelf vond ik dit raar, omdat ik een tijdje geleden een website heb laten maken die best wel duur was. Toen ik mijn website zelf ging opzoeken zag ik dat ik eigenlijk niet op de eerst pagina van de zoekmachine verscheen.

Oplossing

De website was best duur en daarom ben ik op zoek gegaan naar zoekmachine optimalisatie Eindhoven. Op het internet had ik namelijk veel gehoord over de zoekmachine optimalisatie in Eindhoven en daarom besloot ik een goed bedrijf te zoeken.

websitepromotor-logoHet bedrijf Websitepromotor sprak mij heel erg aan, omdat de beschrijving op de website precies was wat ik zocht. Er waren nog wel een aantal vragen die ik had en daarom heb ik contact opgenomen met het bedrijf.

Met het bedrijf heb ik een aantal keren gebeld en gemaild. Toen al mijn vragen beantwoord waren heb ik besloten om de zoekmachine optimalisatie uit te laten voeren door Websitepromotor.

Sinds een week is het bedrijf aan de slag gegaan met mijn opdracht. Het duurt even voordat het invloed heeft en daarom moet ik geduldig zijn. Hopelijk zie ik snel resultaat!