vacature nuenen

Nuenen is een plaats in de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het is gelegen in de meierij ‘s-Hertogenbosch. Nuenen is de grootste plaats van de gemeente en tevens het dorp en er wonen meer dan 22.500 inwoners dit dorp. Hier zijn een aantal vacatures Nuenen

Accountmanager binnendienst

Als verkoopmedewerker begroet, informeer en adviseer je klanten bij het aankopen van meubelen of verlichting. Je zorgt voor de administratieve afhandeling van de verkooporders in het computersysteem. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk dat de showroom er optimaal uitziet en dat klanten een goede serviceverlening krijgen. Je moet een gedreven verkoper zijn moet goede communicatieve vaardigheden. Je bent representatief, klantvriendelijk en gastvrij. 

Zonnepanelen adviseur buitendienst

Als zonnepanelen adviseur ben jij een aanspreekpunt voor alle klanten. Jij bent een expert die hun bezoek en adviseert. Er worden dagelijks afspraken gepland, zodat je altijd een goed gevulde agenda hebt. Je bezoekt potentiële klanten voor zonnepanelen thuis voor een adviesgesprek over de verschillende mogelijkheden voor zonnepanelen. Bij dit gesprek voer je ook direct een technische schouw uit om te komen tot een advies op maat. Je werkt het advies uit tot een offerte en beantwoordt eventuele vragen van de klant.