Persoonlijke verzorging is naast het fysieke ook erg belangrijk voor het mentale aspect. Wanneer je goed verzorgt bent en tevreden bent over je uiterlijk, zul je je van binnen ook een stuk beter voelen. Velen van ons vinden het dan ook heerlijk om een verwendagje te organiseren, zodat je jezelf een stuk beter gaat voelen. Hiervoor kun je natuurlijk naar hotel gaan om daar heerlijk verzorgt te worden in een spa, maar je kunt dit ook goed thuis doen. Denk hierbij dan aan een heerlijk bad en jezelf verzorgen met de beste arganolie, waardoor je weer een heerlijk zachte huid krijgt.

Hoe maak je je eigen spa?

Wanneer je geen geld wilt uitgeven aan een dure spa dag of geen zin hebt om hiervoor lang te reizen, kun je dit ook thuis organiseren. Nu zul je natuurlijk niet zomaar thuis een modder- of bubbelbad laten installeren, maar je kunt dit wel proberen te recreëren. Ga dan natuurlijk niet je ligbad met modder vullen, maar blaas hier dan een opblaasbadje voor op. Deze opblaasbadjes zijn bij de Action al voor een euro of 15 te vinden en zijn dus prima betaalbaar. Na gebruik zul je deze wel moeten weggooien, die modder is er niet meer makkelijk van af te wassen natuurlijk.

Met welke middeltjes kun je jezelf heerlijk verzorgen?

Wanneer je het ligbad hebt laten vollopen, kun je jezelf hier heerlijk in verzorgen met veel verschillende soorten middeltjes. Met de beste arganolie voor haar zorg je ervoor dat je haar weer zijdezacht wordt en weer helemaal gaat glanzen. Daarnaast kun je een mooie scrub gebruiken die ervoor zorgt dat je huid weer zo zacht als een baby wordt. Denk hierbij dan ook aan een goede bodylotion die ervoor zorgt dat je huid weer goed gehydrateerd is, dit is ook nog eens erg gezond voor je huid. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt, maar ook met een budget kun je een goede spa dag organiseren.