kleine groene camping Limburg

kleine groene camping LimburgOp dit blog geef ik de nodige tips en vandaag is het tijd voor een vakantie tip. Het onderwerp van vandaag is namelijk een camping. De camping waar ik het over ga hebben is de kleine groene camping Limburg. Deze camping is volgens mijn man en ik een echte aanrader omdat je hier heerlijk tot rust kunt komen. Je zit er heerlijk in de natuur en de faciliteiten zijn er goed.

Mijn man en ik zijn al heel wat jaren naar drukke campings geweest maar afgelopen zomer vonden we dat het tijd werd voor iets anders. Mijn man en ik gingen daarom opzoek naar een vrij rustige camping. Op het internet hoopten we deze tegen te komen en dit lukte uiteindelijk ook. Dankzij het internet kwamen we namelijk uit op de website van de kleine groene camping Limburg.

Deze zomer gaan we weer!

Afgelopen zomer hebben we veel gelezen, mooie stukken gewandeld en natuurlijk waren we ook regelmatig op een terrasje te vinden. Wij vonden het vorig jaar zelfs zo leuk dat we ervoor hebben gekozen om volgend jaar weer te gaan. We kunnen nu eigenlijk al niet meer wachten.