Gemakkelijk heftruck cursussen volgen

200000059

Sinds ik bij mijn nieuwe werkgever ben begonnen had hij het al over heftruck cursussen volgen. Ik had echter nooit geweten dat dit belangrijk is om een heftruck te volgen maar het is nooit erg om een cursus te volgen toch?

 

Door op het internet te zoeken naar informatie alvorens ik zou beginnen aan een cursus ben ik terecht gekomen op de website van PTC opleidingen. Hier is het namelijk mogelijk om alle informatie te krijgen voordat je definitief besluit ermee aan de slag te gaan. Wat ik gelijk opmerkte was dat het bij hun een stuk voordeliger is als dat onze baas zou betalen voor de cursus. Ik heb dan ook de eerstvolgende werkdag mijn werkgever erover gesproken en uitgelegd dat het bij PTC een stuk voordeliger is. Na het gezamenlijk bekijken van de website van hun was het dan ook duidelijk dat onze werkgever bij de verkeerde instituut zat! Uiteindelijk is het hem toch gelukt om het af te zeggen zodat we naar PTC konden gaan om de cursus te volgen.
Aankomende week gaan we beginnen met de cursus, nu dat ik op het internet al een hoop gelezen heb kan ik niet wachten. Ik ben erg benieuwd hoe dat de cursus zal verlopen!