Camping Ardennen rustigHet onderwerp van vandaag is: camping Ardennen rustig. De reden? Afgelopen zomer heb ik er samen met mijn vrouw voor gekozen om naar deze camping te gaan. Wij vinden het zelf heerlijk om in alle rust onze vakantie te vieren.

Mijn vrouw en ik waren opzoek naar een gebied met prachtige natuur en veel rust. We besloten daarom het internet op te gaan en daar lazen we dat de Ardennen ideaal is. Wij wilden hier daarom ook naar toe, we moesten alleen nog de juiste camping vinden.

Een heerlijke rustgevende camping!

Dankzij vrienden van ons kwamen we bij deze camping uit. We hoorden van hun dat er een lekkere rustgevende sfeer op de camping hangt en dat was dus precies waar wij naar opzoek waren. We besloten daarom om te boeken en daar hebben we gelukkig geen spijt van gehad.

Mijn vrouw en ik hebben hier namelijk lekker genoten van de prachtige omgeving en wij zijn met een ontspannen gevoel weer terug naar Nederland gegaan. We zijn zeker van plan om hier weer een keer naartoe te gaan en dat zou komende zomer zelfs al het geval kunnen zijn, ik kan nu al niet meer wachten tot dat we gaan!