logo-cosmetize-1

Gisteren middag kreeg ik een bijzondere opdracht van mijn baas. Hij gaf mij de opdracht om een groothandel nagellak te vinden voor een klant van ons. Onze klant heeft namelijk een cosmetica evenement waar hij nagellak wilt uitdelen aan potentiële klanten. Hier wist ik dan ook niet veel over en ben ik direct aan de slag gegaan met de opdracht.

Zoeken certificeringen

Het leek mij verstandig om het internet op te gaan en de verschillende mogelijkheden te bekijken. Daarnaast vroeg ik aan collega’s of zij groothandel nagellak bedrijven kenden waar ik voor de opdracht terecht kon. Van mijn collega’s kreeg ik te horen dat ik bij Cosmetize.nl moet zijn. Zij zouden mijn opdracht aankunnen. Hierdoor kwam ik op het idee om Cosmetize.nl te vergelijken met andere websites. Hieruit kwamen interessante resultaten. Cosmetize.nl is namelijk veruit het beste bedrijf. Op elk gebied steken zij ver boven de concurrent uit. Zij hebben een aantrekkelijke prijs-en kwaliteitsverhouding en hebben al een geruime tijd ervaring. Dit allemaal maakte natuurlijk een goede indruk op mij. Daarom wilde ik de verschillende punten met het bedrijf bespreken.

Contactlogo-cosmetize-1

De telefoon werd vriendelijk opgenomen door een van de medewerkers van het bedrijf en gedurende het gesprek werd ik netjes te woord gestaan. De medewerker is zeer open voor nieuwe ideeën en weet deze dan ook goed te realiseren. In de tussentijd gaf ik dit bedrijf door aan mijn baas, die hier goedkeuring voor gaf. Na de plannen te besproken hebben met de medewerker van Cosmetize, is het nu alleen afwachten op het resultaat. Geweldig bedrijf!