Vreemd gaan

Mijn partner gaat vreemd, althans dit vermoed ik! Al een geruime tijd heb ik namelijk het vermoeden dat mijn man zich uitleeft buiten ons huwelijk. Iets wat ik nooit had verwacht maar waar ik steeds meer in ga geloven….

Zelf heb ik dit al wel eens vaker aan hem gevraagd of dat mijn vermoeden klopt. Dit resulteert in een fikse ruzie waardoor hij voor de nacht verdwijnt en pas de volgende ochtend terugkeert. Het lijkt wel alsof hij dan erg vrolijk is, iets wat ik op dat moment niet begrijp. Tevens ook vraagstukken waar hij die nacht is geweest.

Vreemd gaan

Online gezocht naar bevestiging

Nu dat ik weet dat hij veel online actief is wilde ik online zoeken naar een bevestiging. Ik wilde zeker weten dat dit waar is of niet. Zodoende online gaan zoeken onder de naam van mijn man. Echter zag ik op gegeven moment een bedrijf die het voor mij wilde doen..

Knikkende knieën nadat ik de informatie had gelezen bij voconsultancy.com op de website. Uiteindelijk wel deze stap genomen en heb dit bedrijf hier ook voor ingeschakeld. Nadat alle gegevens uitgedeeld was aan dit bedrijf konden zij voor mij aan het werk. Helaas werd mijn nachtmerrie realiteit, ben dankzij voconsultancy.com erachter gekomen dat mijn partner vreemd gaat. Voor mij was het dan ook duidelijk dat ik beter af ben zonder hem! Het moment dat hij thuis kwam heb ik hem geconfronteerd met de bewijzen wat ik had. Dit kon hij niet anders dan toegeven dat het klopt.