Via de website van tweedehands auto Almere zag ik een zeer leuke en wat belangrijk is een betaalbare auto voorbij komen. Meteen een afspraak gemaakt om te komen kijken en een proefrit te maken. Helaas was de auto die ik had gezien net verkocht, maar er stonden zoveel leuke auto’s bij dit bedrijf waar ik beslist een keuze uit kon maken. Met de hulp van een van de medewerkers stond er een leuke auto, precies mijn smaak en prijsklasse. Na het maken van een proefrit was ik helemaal verkocht, wat een geweldige auto. tweedehands auto Almere

Goede service, ook na de aankoop

Wat was ik blij toen ik mijn auto de volgende dag al mocht ophalen. Doordat dit autobedrijf altijd de occasions uitvoerig controleren kan je er zeker van zijn dat je geen kat in de zak koopt. Zeer tevreden ben ik met mijn nieuwe auto langs de familie gegaan om te laten zien.

Helaas kreeg ik een week na aankoop problemen met starten, kan gebeuren. Na één telefoontje naar de garage kon ik meteen langskomen en kwamen zij erachter dat de accu slecht was.  Er werd een nieuwe accu in mijn auto gezet en het slecht starten was verleden tijd, dat is pas service.