Een muursticker of raamfolie is niet voor iedereen een vanzelfsprekende keuze. Vooral de reden waarvoor je deze artikelen nodig kan hebben kan erg divers zijn. Denk bijvoorbeeld aan het versieren van een saaie kamer maar ook aan het personaliseren van een bedrijfsruimte. Kortom altijd wel een reden om Muurstickers kopen. Ik ga hier uitleggen waar je op moet letten bij het uitkiezen van een muursticker of raamfolie en waarvoor je deze het beste kunt gebruiken.

Personaliseer jouw bedrijfsruimte

Je hebt een eigen bedrijf en hebt na lang zoeken eindelijk de perfecte ruimte gevonden waar jij de komende tijd gaat ondernemen. Je zult veel tijd gaan doorbrengen hier en misschien zelfs klanten ontvangen, het is dan ook van groot belang om deze ruimte helemaal naar je eigen smaak en stijl in te richten. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een prachtige muursticker op te plakken met het logo van jouw bedrijf. Het voordeel van een muursticker is dat vrijwel alle designs en ontwerpen mogelijk zijn. Daarnaast zijn ze erg makkelijk te bevestigen en kun je ze verwijderen zonder resten achter te laten of beschadigingen te maken.

Maak je huis echt van jou

Je huis is een plekje waar je heerlijk kunt thuiskomen na een lange dag werken. Het is dan ook fijn als je hier echt jezelf kunt zijn, hierbij is privacy natuurlijk erg belangrijk. Vaak ben je genoodzaakt om voor echte privacy de gordijnen of rolluiken te sluiten om jezelf zo af te zonderen van de buitenwereld. Met Raamfolie is dit niet langer meer nodig. Je plakt dit ondoorzichtige, maar wel lichtdoorlatende, folie op je raam en je hebt geen last meer van pottenkijkers maar wel een woonkamer met genoeg natuurlijk licht. Deze folies zijn te personaliseren naar jouw smaak, zo kun je bijvoorbeeld patronen of namen in deze folies aanbrengen waardoor het ook in jouw huis past!

Goedkoop is duurkoop

Het spreekwoord zegt het al, maar op niks is het zo toepasselijk als op muurstickers en raamfolie, goedkoop is duurkoop. Het is belangrijk om kwalitatief hoogwaardige stickers en folies te gebruiken op het moment dat je deze in je huis wilt ophangen. Dit hoeven niet de allerduurste te zijn, maar zeker niet de allergoedkoopste. Bij goedkopere folies/stickers kan het zijn dat je toch beschadigingen aan de muur en of raam krijgt, om dit te voorkomen is het belangrijk om te letten op het soort lijm dat gebruikt wordt om deze te bevestigen.

Houdt de zon en de warmte buiten

Met een raamsticker kun je op een eenvoudige en simpele wijze de zon en de warmte van de zon buiten houden. Het folie zorgt er namelijk voor dat de UV stralen buiten blijven en zo ben je dus beschermt tegen de felle zon tijdens de warme zomerdagen. Ook zorgt het ervoor dat je achter het raam niet een soort broeikas aan het fabriceren bent waardoor het koeler is in huis!

Lees de instructies

Zorg er voor dat je altijd de instructies leest bij het aanbrengen van een sticker of folie. Deze zijn namelijk geschreven op zo een manier dat het best mogelijke resultaat gegarandeerd is. Als je hiervan gaat afwijken kan dit zorgen voor lelijke stickers of folies. Dat wil je niet, dus lees de instructies!