Dutch-Riviera-Logo-header

DR-loungesetLaatst was ik in Scheveningen en toen was ik bij een strandtent met een aantal vrienden van mij. Het was al in de avond maar wij zaten op loungebanken met een vuurtje. Voor mij was dit echt de ideale manier om te loungen en daarom ben ik op zoek gegaan naar loungebanken voor buiten.

Stevige banken

Via het internet was ik terecht gekomen bij DutchRivièra. Het bedrijf verkoopt verschillende soorten loungebanken voor buiten. Op de website stonden veel verschillende modellen en dat vond ik best wel tof.

Toen ik in de showroom was heb ik een aantal loungebanken voor buiten besteld. De banken zouden een week later geleverd worden, maar ik wilde er ook een tafel bij met een vuurtje in het midden. Zo kan je ook tijdens de wat koudere dagen lekker buiten zitten. In de avond is zo’n vuurtafel ook geweldig.

Op een tweedehands site had ik een mooie vuurtafel besteld en ik was helemaal enthousiast. Toen de loungebanken binnenkwamen was het eigenlijk helemaal af. Het Scheveningen gevoel kreeg ik helemaal terug en het ziet er ook nog eens geweldig uit vanuit de woonkamer.

Met de stevige loungebanken van DutchRivièra ben ik zeer tevreden!