logo

Voordat de winter begon, had ik al mijn winterjas aangeschaft. De jas wilde ik al een tijdje hebben, maar vorig jaar kon ik hem nergens vinden. Mijn vriendin vond de jas ook heel erg mooi en daarom wilde zij de dames versie van mijn jas.

Via het internet besteld

versano jasSamen met mijn vriendin ben ik de stad ingegaan op zoek naar dames leren jassen, maar wij konden helemaal niks vinden. Mijn eigen jas had ik via het internet besteld en daarom heeft mijn vriendin online gezocht naar “dames leren jassen”.

Op het internet kwam mijn vriendin al snel die jas tegen die zij zocht. In het begin twijfelde zij over de maat, maar op de website stond aangegeven dat de jassen een italiaanse pasvorm hadden. Een italiaanse pasvorm is vaak wat kleiner dan normaal en daarom heeft mijn vriendin de jas een maat groter besteld.

Toen de jas binnenkwam zat die in een keer goed! Gelukkig had mijn vriendin een maat groter besteld, omdat deze net goed zat. Als die kleiner was geweest dan zat de jas te strak.

Mijn vriendin en ik zijn nu allebei winterproof met onze nieuwe winterjassen. Wij zijn allebei heel erg blij met onze aankopen!