Bekijk hoe je gemakkelijk een palmboom kopen bij Tropic trees. Een palmboom kopen gaat heel eenvoudig online. Op de site staan afbeeldingen van palmbomen met daaronder de prijs, je kiest de palmboom die je wil kopen, en Tropic trees zendt je de boom toe. Eenvoudiger kan een palmboom kopen niet. Onderaan de afbeeldingen staat extra informatie omtrent de palmboom. Als voorbeeld, je hebt een speciale mini palmboom voor binnen. Maar ook of de palmboom winterhard is, en of de palmboom tijdens een periode van koude afgedekt moet worden met een vliesdoek. Maar bij Tropic trees kun je meer kopen dan palmbomen.

Tropic trees heeft veel exotische bomen

Bij Tropic trees kun je naast een palmboom kopen ook andere bomen aanschaffen. Bovenaan de site kun je selecteren, en zo kun je ook de vijgen- olijf- en citrusbomen zien. Ook over die bomen is de nodige informatie te vinden onder de afbeeldingen met de prijzen. Naast dat bomen online kopen eenvoudig gaat, is het ook stukken voordeliger dan het tuincentrum of een andere winkel. Tropic trees importeert zelf de bomen, en op de homepage is te lezen waar ze dan zoal op letten. Als voorbeeld, ze letten op groei, ontwikkeling en de vorm. Zij geven ook op hoe groot een boom kan worden.

Creëer exotische sferen in het koude Nederland

Een vijgen- olijf- citrus- of palmboom kopen zal nu wel lukken. Tropic trees bezorgt door heel Europa, dus ook bij jouw woning of bedrijf. Tezamen met de voorlichting weet je hoe groot de boom zal worden en of er speciale zorg nodig is. Je kunt nu in je bedrijfstuin of bij je woning exotische sferen creëren door bijzondere bomen te planten. Leuk zijn verschillende citrusbomen in een groepje. Bijvoorbeeld een citroen- limoen- en sinaasappelboom. Dit is mooi in het voorjaar als er bloesems in komen maar ook als de bomen vruchten dragen. Bekijk de exotische bomen bij Tropic trees en bestel online.