Overijssel

Zoek je een regio die van alles te bieden heeft dan moet je Overijssel zeker eens bezoeken, de provincie is kenmerkend voor de vele rivieren die het heeft. Maar ook prachtige natuurparken waar je heerlijk kunt wandelen ontbreken natuurlijk niet, Twente staat bekend om zijn eigenzinnige karakter. In de omgeving van Ommen, Dalfsen en Hardenberg vind je de meest populaire familiecampings om lekker vakantie te vieren met het gezin. National Park de Sallandse Heuvelrug is perfect voor natuurliefhebbers, hier kun je wandelen en fietsen in de prachtige natuur.

Overijssel

Gezellig Kampen

Ten Westen van Zwolle ligt Kampen, hier ligt een van de beste bewaarde stadscentra die ons land kent. Opvallend is een van de weinige schitterende ophaalbruggen die de regio Overijssel kent, prachtig om te zien met de gouden wielen. Gezellig om door de oude straten van Kampen heen te wandelen, om zo de leukste plaatsen te ontdekken die de stad kent. De Kamper Kogge, is een gerenoveerd handelsschip uit de veertiende eeuw en zeker de moeite waard om te bekijken.

Lekker uitgaan in Enschede

Niet bepaalde de aantrekkelijkste stad van Overijssel, maar wel een van de levendigste. Dit is te danken aan de vele studenten die er wonen, je kunt er lekker winkelen of een museum bezoeken. Voor iedereen is er eigenlijk wel wat te doen, in de avond kun je los gaan in een van de discotheken die de stad kent. Het winkelaanbod is er ook enorm, het meest veelzijdige aanbod van winkels vind je hier. Wanneer je van een gokje wagen houdt, in de stad vind je ook een casino.