dakrand

Pas geleden was ik op visite bij een goede vriend, deze vriend vertelde me dat hij zijn dakrand had laten vervangen, dit omdat de oude versie ervoor zorgde dat zijn huis er meteen een stuk ouder uitzag. Hij liet me foto’s zien van hoe het was en van hoe het nu is. Dit was echt een enorm verschil en ik vroeg me dan ook af door wie hij dit had laten doen. Hij vertelde me vervolgens dat hij dit had laten doen door NPI. Dit bedrijf is een specialist op het gebied van dakranden vervangen en ik was eigenlijk vrijwel meteen geïnteresseerd.

Waarom was ik geïnteresseerd? Dit is eigenlijk heel simpel. Ik denk erover na om mijn huis te verkopen en door het vernieuwen van een aantal dingen zorg je er eigenlijk meteen voor dat je huis er een stuk beter uitziet. De rand van mijn dak zag er namelijk niet echt bepaald nieuwe meer uit en hij was toen aan vervanging.

Het is nu een stuk beter!

Inmiddels heb ik al contact met het bedrijf opgenomen en is de rand van het dak vervangen. De rand van het dak is nu wit en dit zorgt voor een luxere uitstraling!