rolink

Een van de dingen die mij ontzettend irriteerde was de cv ketel die regelmatig uitviel. Soms gebeurde dit midden in de nacht waardoor ik het in de ochtend ontiegelijk koud had. En daarom ben ik op zoek gegaan naar een goede monteur.

Online gevonden

boilerVia het internet ben ik daarom op zoek gegaan naar “cv monteur Zoetermeer“. Het viel mij op dat de naam van het bedrijf Rolink vaak voorbij kwam. Ook toen ik zocht naar Rolink vond ik eigenlijk alleen maar postieve reacties. Hierdoor heb ik besloten om contact op te nemen.

Toen ik de monteur vertelde wat er aan de hand was heeft hij verteld dat het waarschijnlijk aan een defect lag in de cv ketel en daarom heb ik de cv monteur Zoetermeer langs laten komen.

De monteur heeft naar de cv ketel gekeken en hij heeft ook een aantal test uitgevoerd. Uiteindelijk was het toch een defecte pomp in de cv ketel. Volgens de monteur zou de pomp het nog wel even doen, maar dan zou hij weer af en toe uitvallen. Het leek mij niet goed voor de cv ketel en daarom heb ik besloten om de pomp direct te laten vervangen

De cv ketel doet het weer en ik ben ontzettend blij met het werk van de monteur!

 

http://installatiebedrijf-bleiswijk.nl/cv-monteur-zoetermeer/