Vaak wordt het gezien als een campingsport of iets voor in een hip kantoor in Amsterdam, maar tegenwoordig zie je ze ook in steeds meer tuinen opduiken. Ik heb het dan natuurlijk over een Pingpongtafel. Een relatief makkelijk spelletje die voor bijna iedereen te spelen is(met wat oefening). Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen zelf een pingpongtafel willen hebben om op deze manier vaker een balletje te kunnen slaan.

Help! Maar zoveel plek heb ik niet

Daar heb ik toch helemaal geen plek voor is iets dat ik vaak hoor zodra ik het heb over een pingpongtafel voor thuis. Dit is natuurlijk geen gekke gedachte want een pingpongtafel heeft een behoorlijke afmeting en om deze permanent ergens te hebben staan kost dan ook veel ruimte. Gelukkig zijn daar tegenwoordig betaalbare oplossingen voor, er bestaan namelijk inklapbare pingpongtafels. Deze klap je uit op het moment dat je een potje wilt spelen en zodra je klaar bent kun je deze opvouwen en aan de kant schuiven. Zo neemt de tafel dus alleen plek in op het moment dat je deze gebruikt! Ideaal!

Steel de show bij je vrienden en familie

Een pingpongtafel is een absolute eyecatcher! Zodra dan ook bekend is dat jij zo een mooie tafel hebt thuis, zal het dus storm lopen! Gezellige zaterdagavonden met vrienden terwijl je een potje pingpong speelt of op een verjaardag met familie je kleine neefje/nichtje leren om dit mooie spelletje te spelen. Dit zijn mooie herinneringen die je allemaal krijgt bij een pingpongtafel. 

Blijf jezelf verbeteren

Naast de erg gezellige kant van het hebben van een pingpongtafel is er natuurlijk ook nog de sportieve kant. Zodra je zelf een tafel hebt staan thuis kun je eindeloos blijven oefenen en trainen om jouw tafeltennis skills te verbeteren. Zo ben jij op je allerbest tijdens het volgende toernooi! Daarnaast zorgt dit er uiteraard voor dat jij onverslaanbaar bent op de camping tijdens je volgende vakantie!