E xamentraining wiskunde a

Toen ik eindexamen deed, volgde ik examentraining wiskunde A bij Ex(samen)training. Ik wil graag mijn ervaringen met jullie delen.

Examentraining wiskunde A van Ex(samen)training

Examentraining wiskunde aWiskunde A was niet mijn sterkste vak en ik vond het examen dus enorm spannend. Omdat zakken voor wiskunde in mijn geval ook direct zakken voor mijn hele eindexamen zou betekenen, besloot ik op zoek te gaan naar een examentraining wiskunde A. Deze vond ik bij Ex(samen)training. In kleine groepjes word je begeleid voor je eindexamen wiskunde.

Op verschillende locaties in Nederland

Ik heb mijn examentraining wiskunde A in Utrecht gevolgd maar je kunt ook de training volgen op locaties in Arnhem, Enschede en Breda. Alle locaties zijn met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De training duurt twee dagen van 9.00 tot 17.00 uur en wordt gegeven in een weekend of in de meivakantie. Op de website vind je alle data en locaties. Hier vind je ook meer informatie over de training.

Begeleiding door een ervaren vakdocent

Tijdens de training word je begeleid door een ervaren vakdocent met lange ervaring voor de klas. Hij kan alles heel goed uitleggen waardoor ik de lesstof ook beter begreep. Daarnaast is oefenen erg belangrijk omdat je door de herhaling alles ook beter kunt onthouden.