Car cleaning in Alkmaar

Voor mijn auto was ik op zoek naar car cleaning in Alkmaar. Ik was mijn auto altijd zelf met heel veel zorg en aandacht maar de lak werd toch een beetje dof en er ontstonden ook wat kleine krasjes her en der. Via via kwam ik terecht bij Vander Detailing. 

Car cleaning in Alkmaar: glanzend als nooit tevoren

Car cleaning in AlkmaarIn het begin was ik wat huiverig om mijn auto uit te besteden. Het altijd maar afwachten of zo’n bedrijf ook doet wat het beloofd. Maar toen ik met Vander sprak verdween mijn twijfel als sneeuw voor de zon. De passie en de zorg waarmee hij over zijn werk sprak, gaf mij veel vertrouwen. En dat vertrouwen heeft hij ook zeker waar gemaakt. Mijn auto glanst weer als nooit tevoren. Helemaal als nieuw.

Met professionele machines

Dit gaat verder dan car cleaning in Alkmaar. Niet alleen wordt de auto goed schoongemaakt maar er wordt vooral heel veel aandacht aan de lak besteed. Het terugbrengen van de glans in de lak. Dit gebeurt door middel van polijsten. Maar wel met professionele machines en met alle kennis, zorg en precisie natuurlijk. Hierdoor wordt de lak niet beschadigd maar juist herstelt. Een nieuwe beschermlaag zorgt ook voor extra bescherming.