Ben je van plan om met de caravan op vakantie te gaan? Of heb je een aanhanger gekocht? Haal dan nu je aanhangerrijbewijs bij Osseforth Opleidingen Limburg! Je start ‘s ochtends met de rijlessen en ‘s middags kan je je rijbewijs hebben! Voor je aanhangerrijbewijs hoef je geen theorie-certificaat voor te hebben. Het is wel belangrijk om de verkeersregels te kennen die betrokken zijn op het rijden met aanhangwagen. Daarom maken tijdens de lessen gebruik van een praktijkbegeleidingsboek. Dit boek kun je ook altijd nog na het behalen van je examen doorlezen. Wil je weten of je je aanhanger rijbewijs wel nodig hebt of dat je genoeg hebt aan je B-rijbewijs? Kijk dan op de website van Osseforth! 

Aanhangerrijbewijs in Maastricht

Niet iedereen kan een snelcursus doen want het moet wel bij je passen. Je kunt hiervoor een vrijblijvende proefles doen en dan heb je 90 minuten om te kijken wat je leervermogen is en hoeveel lessen je nodig hebt om goed met een aanhanger te kunnen rijden. Ook worden de kosten aan het eind van de proefles besproken zodat je weet waar je aan toe bent en hier rekening mee kan houden. Osseforth heeft een hoog slagingspercentage, 60 minuten lessen i.p.v 50, de administratieve zaken worden buiten de rijlestijden geregeld en de kwaliteit is belangrijk en wordt ook gewaarborgd door een jaarlijkse bijscholing.

Osseforth Opleidingen Limburg

Met een autorijbewijs mag je met een aanhanger rijden maar niet als die meer dan 750 kilo weegt. Hiervoor moet je rijbewijs BE hebben. Osseforth biedt lessen aan in een schakelauto maar ook in een automaat. Haal nu ook je BE in 1 dag of extra voordelig met een DUO-opleiding!Wil je meer weten over Osseforth Opleidingen Limburg? Kijk dan nu op de website voor meer informatie en de contactgegevens voor als je een afspraak wilt maken!