uniek-naambord-1-8-13-met-slogan

rvs_blind_200x100-300x156Via de website van Unieknaambord.nl heb ik een hele mooie RVS naamborden besteld. Deze naamborden heb ik besteld voor mijzelf en mijn zusje die pas is verhuisd.  Ze vond het naambord dat ik had heel erg mooi en daarom heb ik deze ook voor haar besteld.

Goede kwaliteit en service

De naamborden heb ik besteld via de website Unieknaambord.nl. Deze website had ik ontdekt na een online zoektocht naar RVS naamborden. Al snel zag ik dat deze website precies de naamborden had die ik zocht en deze waren ook nog eens heel erg voordelig vergeleken met andere bedrijven.

Mijn voorkeur ging uit naar RVS naamborden, omdat deze tegen weersomstandigheden bestendig is. Het laatste wat je wilt is een verroest en half kapot naambordje voor de deur hangen.

De naamborden kon ik via de website heel erg makkelijk personaliseren. Omdat ik de eerste keer precies wist hoe het moest, ging het de tweede keer nog veel sneller.

Voordat ik de tweede bestelling had geplaatst had ik nog contact gehad met het bedrijf of dat het pakketje op tijd binnen zou zijn, omdat ik deze cadeau wilde doen. Volgens de medewerker zou het geen probleem zijn en dit is ook waar gemaakt!