vmg-logo

makelaarNa veel bezichtigingen was mijn oog gevallen op een geweldig huis. Het was oud huis dat van binnen heel erg modern was opgeknapt. Er moest nog veel geregeld worden voordat ik daadwerkelijk het huis kon kopen en daarom heb ik een taxatie rapport laten maken door de beste taxateur Eindhoven.

Rapport

Het taxatie rapport was van groot belang bij het kopen van het huis. Zonder het taxatie rapport kon ik namelijk geen hypotheek op huis krijgen en daarom was ik op zoek gegaan naar “taxateur Eindhoven”. Gewoon via de zoekmachine had ik een hele goede taxateur gevonden.

Telefonisch heb ik een afspraak ingepland, zodat de taxateur langs kon komen bij mijn toekomstige huis. De taxateur was heel erg kritisch, maar dat vond ik heel erg fijn. Doordat de taxateur heel erg kritisch was, wist ik zeker dat er een goed rapport werd opgesteld.Uiteindelijk heb ik van de taxateur een taxatie rapport ontvangen. Het taxatie rapport heb ik meegenomen naar de hypotheekverstrekker en deze heb ik daar laten zien. Volgens de medewerker van de hypotheekverstrekker was alles in orde en zou ik een hypotheek kunnen krijgen op het huis.

Hierna is alles best goed gegaan. Het is nog even wennen, maar ik zit eindelijk in mijn droomhuis!