Barbecueën op The Bastard is een populaire manier van koken en eten in de zomer. Wanneer er wordt gebarbecued komen vrienden en familie vaak samen. Hierdoor is barbecueën een hele gezellige activiteit. Van klassiekers zoals hamburgers en hotdogs tot iets uitgebreidere gerechten zoals gemarineerde kip en gegrilde groenten, er is voor ieder wat wils. Wanneer jij van barbecueën houdt, maar niet meer weet welke dingen je kunt maken, of wanneer je voor het eerst wilt gaan barbecueën: lees zeker verder om erachter te komen hoe jij zelf de lekkerste gerechten op de barbeque maken. Dit maakt het mogelijk om deze zomer al jouw vrienden en familie uit te nodigen zodat je gezellig samen kunt komen met lekker eten. 

Hamburgers en hotdogs

Hamburgers en hotdogs zijn klassieke barbecue-gerechten die onlosmakelijk verbonden zijn met de zomer. Ze zijn snel en eenvoudig te bereiden en kunnen worden aangepast aan jouw persoonlijke smaak door de keuze van sauzen, kaassoorten en toppings. Probeer bijvoorbeeld een keer een cheddar burger met bacon en avocado te maken, of een hotdog met chili en kaas. Je kunt er ook voor kiezen om de toppings en sauzen apart op te dienen. Op deze manier kan iedereen zelf zijn eigen hamburger of hotdog samenstellen. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat iedereen een hamburger of hotdog heeft naar zijn of haar wens. 

Gemarineerde kip 

Kip is een veelzijdige vleessoort die op verschillende manieren kan worden bereid op de barbecue. Een eenvoudige manier om kip smaak te geven, is door het te marineren in een mengsel van olie, knoflook, citroensap en kruiden. Laat de kip enkele uren in de marinade zitten en grill het vlees vervolgens totdat het gaar is. Door middel van The Bastard accessoires is het mogelijk om zo lekker mogelijke gemarineerde kip te maken. Je maakt het jezelf namelijk veel makkelijker om te barbecueën wanneer je gebruik maakt van de verschillende accessoires.

Spareribs in combinatie met gegrilde groenten

Spareribs of andere soorten ribs zijn een favoriet op de barbecue en kunnen worden bereid met verschillende sauzen voor extra smaak. Probeer bijvoorbeeld een zoete barbecuesaus, of ga voor iets pittigers. Laat de ribs een paar uur in de saus marineren en grill ze vervolgens op een medium tot hoge temperatuur totdat ze goudbruin en knapperig zijn. Groenten zoals courgette, aubergine, paprika en uien kunnen worden gegrild en gegeten als bijgerecht bij de spareribs. Probeer groenten te marineren in een mengsel van olijfolie en kruiden, voordat ze op de barbecue worden gelegd.

Visgerechten

Vis zoals zalm of tilapia kunnen worden gebakken of gegrild op de barbecue en geserveerd met een lekkere saus. Probeer de vis te marineren in een mengsel van olie, citroensap en kruiden voordat je de vis op de barbecue legt. Bak de vis op een matig hete grill totdat alles gaar is en serveer met een limoensaus of een avocado- of wasabi-saus.

Barbecuen is niet alleen lekker, het is ook een geweldige manier om creatief bezig te zijn met voedsel en nieuwe smaken te ontdekken. Wanneer jezelf van barbecueën houdt is het dus zeker een goed idee om deze zomer aan de slag te gaan met de barbeque.