Auto Leasen 3

Als u op zoek bent naar een elektrische auto om te leasen, dan zijn er verschillende opties beschikbaar op de markt. Twee populaire modellen zijn de Kia EV6 lease en de Nissan Ariya. Hoewel deze auto’s op het eerste gezicht op elkaar lijken, zijn er een aantal belangrijke verschillen tussen de twee. Het is aan te raden om beide auto’s te vergelijken en te overwegen welke het beste bij uw behoeften past voordat u een keuze maakt. Het is ook belangrijk om rekening te houden met andere factoren, zoals de beschikbaarheid van oplaadpunten en de eventuele fiscale voordelen waarvoor u in aanmerking komt bij het leasen van een elektrische auto.

Bereik en opladen

Een van de belangrijkste verschillen tussen de Kia EV6 en de Nissan Ariya is het bereik. De Kia EV6 heeft een WLTP-bereik van maximaal 528 kilometer, terwijl de Nissan Ariya een bereik heeft van maximaal 500 kilometer. Dit betekent dat de Kia EV6 iets verder kan rijden op een volle accu dan de Nissan Ariya. Een ander verschil tussen de Kia EV6 en de Nissan Ariya is de oplaadtijd. De Kia EV6 kan worden opgeladen met een maximaal vermogen van 220 kW, waardoor de auto in slechts 18 minuten kan worden opgeladen van 10% naar 80% capaciteit. De Nissan Ariya daarentegen kan worden opgeladen met een maximaal vermogen van 130 kW.

Uitvoeringen en prijzen

Beide auto’s zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. De Kia EV6 is beschikbaar in vijf verschillende uitvoeringen. De Nissan Ariya is beschikbaar in vier verschillende uitvoeringen. Performance S. De prijzen voor het leasen van een Kia EV6 en een Nissan Ariya verschillen ook van elkaar. De exacte prijzen kunnen variëren afhankelijk van de specifieke uitvoering en uw persoonlijke situatie, maar over het algemeen zijn de Kia EV6 en de Nissan Ariya vergelijkbaar geprijsd. De Kia EV6 heeft een iets groter bereik en kan sneller worden opgeladen dan de Nissan Ariya lease, terwijl de Nissan Ariya beschikbaar is in een iets groter aantal uitvoeringen.