hielspoor

Mijn vader doet werk waarbij hij de hele dag constant op zijn benen staat. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat hij al jaren kampt met de aandoening hielspoor. Voor de mensen die niet weten wat dit precies betekent, het is een aandoening aan de hiel van de voet. Wanneer je dit hebt is het erg vervelend omdat het steeds terug kan komen. Gelukkig zijn hier wel verschillende dingen aan te doen. Zo bezocht mijn vader toen er tijd de website hielspoortips.nl. Volgens hem staat hier goede informatie op indien je deze aandoening al hebt of om preventieve maatregelingen te treffen.

 

Ook voor steunzolen kun je hier terecht

Zo kun je hier online zelf kijken of je symptomen hebt. Daarna kun je altijd nog naar de huisarts gaan. Ik advies geef ik jullie dan ook mee om het te voorkomen. Ik kan zelf inmiddels beamen dat het uiterst vervelend is. Steeds wanneer dit probleem weer opspeelt bij mijn vader zie ik zijn pijn gewoon in zijn ogen.

Vandaar dat hij ook besloten had een steunzool te kopen van Footlogics. Dit had hij dan ook gekocht via de website hielspoortips.nl. Volgens hem waren ze hier erg goedkoop en de service was er goed. Dus ken jij iemand met dit probleem, geef hun deze tip dan mee.