snurk beugel

Sommige mensen snurken, anderen niet. Wie snurkt kan daar doorgaans weinig aan doen. Je kunt er echter wel iets tegen doen. Koop bijvoorbeeld een snurk beugel als je relatie je lief is.

snurk beugel

Snurken veroorzaakt problemen

Hoe fijn je relatie is ook, wanneer je echt veel snurkt dan kan je partner daar echt last van hebben. Slapeloze nachten kunnen volgen en dat wil natuurlijk niemand. Hoe minder je slaapt, hoe minder je kan hebben in het dagelijks leven. Daarom zijn er ook zoveel mensen die uit elkaar gaan omdat ze niet goed samen kunnen slapen. Met een snurk beugel hoef je niet bang te zijn dat je vriend of vriendin er een punt achter zet omdat ze nooit kunnen slapen.

Wat is een snurk beugel precies? 

Een snurkbeugel op maat is een beugel die je ’s nachts draagt om het snurken tegen te gaan. Er zijn in Nederland zo’n 4 miljoen chronische snurkers die tijdens hun slaap een zagend, ruisend, of brommend geluid produceren. Dit geluid kan zo sterk zijn dat een partner, huisgenoot of zelfs buren er last van kunnen hebben. De snurk beugel helpt daar dus een einde aan te maken.

snurk beugel

Op maat

Zoals je hierboven al kon lezen is het belangrijk om een snurk beugel op maat te hebben. De beugel moet namelijk goed passen in je mond want anders heeft deze niet het gewenste resultaat. Er zijn gelukkig meerdere bedrijven in Nederland waar je die snurkbeugel op maat kunt laten maken.