Je bent waarschijnlijk wel bekend met de pakketten van Microsoft Office. Veel bedrijven en particulieren werken hiermee. Deze pakketten installeer je normaal gesproken op je computer. Met Office 365 is het echter allemaal een stuk gemakkelijker geworden. Wij leggen je in dit artikel uit wat de voordelen zijn van een online werkplek Office 365.

Cloudoplossing

Het grootste voordeel van een online werkplek Office 365 is dat het een cloudoplossing is. Je werk wordt automatisch opgeslagen in de cloud en kun je ook eenvoudig delen met anderen. Ben je aan het werk op een ander apparaat? Dan hoef je alleen in te loggen om weer bij je werk te kunnen. Zo kun je met een online werkplek Office 365 gemakkelijk op elke locatie werken.

Voordeliger

Aangezien je niet een geheel pakket hoeft aan te schaffen, ben je met Office 365 vaak voordeliger uit. Je betaalt per termijn en alleen voor de diensten die je afneemt.

Aanpasbaar

Een online werkplek Office 365 is gemakkelijk aan te passen. Wil je bepaalde programma’s toevoegen of juist verwijderen uit je pakket? Aanpassen kun je zeer eenvoudig en snel doen.