no cure no pay

no cure no payHet is weer tijd voor een goede tip. Heeft u wel eens van no cure no pay seo marketing gehoord? Ik zal het even kort toelichten. Dit is een systeem dat wordt aangeboden door Websitepromotor. Hiermee zorgen ze ervoor dat je hoger in Google komt. Ze spreken vervolgens een paar zoektermen en wat targets met je af. Wanneer deze doelen niet bereikt worden dan hoef je niet te betalen.

Websitepromotor zorgt er eigenlijk voor dat jou website zo in elkaar zit dat je op bepaalde zoekwoorden makkelijk gevonden wordt op Google. Tegenwoordig zijn mensen erg actief op het internet. Ze zoeken dus vaak naar bepaalde producten of diensten via het internet. Wanneer jij dus niet vindbaar bent is het vrijwel onmogelijk onmogelijk om nieuwe klanten te krijgen via internet. Ik stond eerst erg laag in Google en daarom heb ik de hulp van Websitepromotor ingeschakeld.

Mijn website is nu goed vindbaar!

Ik schakelde dus de hulp in van dit bedrijf. We zijn inmiddels een paar weken verder en ik kan nu vertellen dat ik behoorlijk ben gestegen in Google. Ik sta nu op de eerste pagina en ik verwacht dat ik binnenkort veel nieuwe klanten krijg.