Mijn moeder is al een aantal jaar de trotse eigenaresse van haar eigen bedrijf. We gingen samen op het internet op zoek naar boekhouder Rijssen omdat haar bedrijf in de afgelopen maanden erg is gegroeid en de administratie haar teveel werk werd.

Op zoek naar het beste administratiekantoor

Toen we op het internet op zoek gingen naar boekhouder Rijssen kregen we erg veel zoekresultaten van boekhouders in de buurt van Rijssen. We besloten daarom om eerst een aantal websites te bezoeken en met elkaar te vergelijken voordat ze een keuze wilde maken over welk bedrijf haar het beste van dienst zou kunnen zijn.

Terecht gekomen op de website van IP Administraties

Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we terecht op de website van IP Administratie. Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft. Deze informatie sprak mijn moeder super erg aan waardoor ze besloot om contact met het bedrijf op te nemen. Tijdens het gesprek werd mijn moeder erg vriendelijk te woord gestaan. IP Administraties ontfermt zich nu over alle administratie van het bedrijf van mijn moeder waardoor ze nu veel meer tijd heeft om haar bedrijf nog verder uit te breiden.