portofoon huren

Bij elk grote evenement is veiligheid een belangrijk vraagstuk. Hoe ga je dat regelen? Welke veiligheidsmaatregelen zijn noodzakelijk? Welke zijn er verplicht? In veel situaties is alleen een portofoon huren al een goede eerste stap.

Beveiliging regelen voor grote evenementen

portofoon huren

Of het nu gaat om een festival, TV-opnames, beurs of ander groot evenement: waar veel mensen zijn, zijn ook altijd risico’s. Je wil dat natuurlijk goed ingedekt hebben. Allereerst is het belangrijk om te bepalen welke gemeentelijke regels van toepassing zijn. Elke gemeente heeft regels over grote evenementen maar ze zijn niet altijd hetzelfde. Soms is het bijvoorbeeld verplicht om personeel in te huren met bepaalde diploma’s voor beveiliging. In andere situaties is het voldoende om bijvoorbeeld dus portofoons te huren.

In contact blijven

Het is tijdens een groot evenement soms lastig om in contact te blijven met je personeel. Je kunt niet eindeloos mensen zoeken of achter elkaar aanlopen, dus moet je een effectieve manier vinden om te communiceren. Dat kan gemakkelijk met portofoons. Je kunt dan op grote afstanden in contact blijven met je team. De portofoon bevestig je aan je riem of in je zak. Je kunt ook meerdere mensen tegelijk ermee contacteren.