Dankzij Realgen kan ik nu goed leven van mijn kunsthandel. Al vanaf jongs af aan was ik geïnteresseerd in de kunstwereld. Zelf was ik alleen niet een hele goede schilder. Om hier toch mijn beroep van te kunnen maken, ging ik de handel in. Ik heb een goed geheugen en kunst is mijn passie. Ik weet dan ook precies wie wat schilderde en wat het waard is. Zo kan ik kunstwerken opkopen voor een schijntje van de prijs. Mijn enige probleem was vindbaar worden voor mensen die kunst wilde kopen.

Verbeteringen aan mijn website

Het bleek dat ik de tekst op mijn site niet goed had opgesteld. Het bestond uit te moeilijke zinnen. Ook werd er maar zelden gezocht op de woorden die ik gebruikte. Realgen hielp me de termen te vinden waarmee ik wel gevonden kan worden. Alleen al daarmee merkte ik dan ik er meteen op vooruit ging. Mensen begonnen me te vinden.

Onbekend terrein

Ze vertelden me ook dat ik een totaal van twaalf links naar mijn site had. Dit was te weinig. Ze zijn bezig geweest om meer links naar mijn site te krijgen. Ik had geen idee dat dit belangrijk was. Zoveel ik van kunst weet, zo weinig weet ik van de wereld van websites. Ik ben blij een partij gevonden te hebben die dat deel voor me oppakt. Op deze manier ben ik het als investering gaan zien. Natuurlijk betaal je ze, maar dat geld zie je terug in toegenomen winst.

Voor iedereen met een eigen bedrijf

Ik kan dan ook iedereen aanraden een partij voor de marketing in te huren. De wereld van Google is best ingewikkeld en ik ben blij dat ik daar niet zelf mee aan de slag hoef.