keuring elektrische installatie

Voor een keuring elektrische installatie, ben je bij ITS Inspecties aan het juiste adres. Zij voeren verschillende inspecties uit, zoals:

  • Power quality
  • NEN 1010 inspectie
  • Thermografie
  • VIER inspecties (VerzekeringsInspectie Elektronische Inspecties)
  • NEN 3140 inspectie

Zowel de Nederlandse wet- en regelgeving, als ook verschillende verzekeringsmaatschappijen stellen deze keuring verplicht. Overal waar met elektrisch apparatuur wordt gewerkt is deze controle van zeer groot belang. Ons bedrijf heeft veel apparatuur waarmee gewerkt wordt en daarom stellen wij de veiligheid op de eerste plaats. Het bedrijf ITS Inspecties, weet precies waar zij op moeten letten en daarom late wij hun deze controles uitvoeren.  keuring elektrische installatie

Vandaag is de keuring elektrische installatie, bij ons bedrijf

Ruim een week geleden hebben wij de melding gekregen dat de keuring elektrische installatie eerdaags gaat plaats vinden. Wel fijn dat wij hier ruim van tevoren op de hoogte van worden gesteld. Zo kunnen wij hiermee rekening houden en andere werkzaamheden gaan uitvoeren om de medewerker die de controle gaat uitvoeren niet in de weg te lopen. 

Wij zijn nu 14 dagen verder en hebben het keuringsrapport mogen ontvangen. Op een paar puntje na, kunnen wij weer met een gerust hart onze werkzaamheden uitvoeren. Natuurlijk weet iedereen, binnen ons bedrijf,  dat veiligheid op nummer één staat.