Omdat ons bedrijf inmiddels uit de voegen aan het groeien is hebben wij besloten om een ander bedrijfspand te gaan zoeken. Hiervoor hebben wij aankoopmakelaar Amersfoort ingeschakeld. Deze makelaar heeft veel ervaring wat betreft de aan en verkoop van bedrijfspanden. Tijdens een gesprek met de makelaar van Comma Vastgoed hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt en met deze wensen gaat de makelaar aan de slag. Omdat onze wens een kantoor aan de rand van Amersfoort was leek het ons verstandiger om deze makelaar in te schakelen. Normaal gesproken is het haast  onmogelijk om op korte termijn een geschikt pand te vinden. aankoopmakelaar Amersfoort

Niets is onmogelijk

Wat voor ons onmogelijk leek, was voor de makelaar juist een uitdaging welke hij op zeer korte termijn heeft kunnen uitvoeren. Er is namelijk een leuk pand vlak bij Amersfoort vrijgekomen en meteen toen de makelaar hier reuk van kreeg heeft hij in overleg met ons een bezichtiging gepland.

Veel en veel sneller dan verwacht hadden wij met de hulp van de makelaar van Comma Vastgoed een nieuw bedrijfspand gevonden. Al onze wensen die wij vooraf aan de makelaar kenbaar hadden gemaakt waren in dit pand terug te vinden. Wij kunnen ons klaarmaken voor de verhuizing naar ons nieuwe pand.