nieuwatlantis logo

Het is van kinds af aan altijd al een droom van mij geweest om een inbouwzwembad te hebben. Nu ik mijn eigen huis heb en mijn eigen geld verdien is het eindelijk zo ver!

Kosten

Mij is altijd geleerd om te sparen en dat heb ik ook altijd gedaan. Door goed te sparen kan ik eindelijk mijn droom verwezenlijken en ga ik een inbouwzwembad laten realiseren.

Een inbouwzwembad is niet zomaar een investering en dat is ook de reden dat ik de keuze niet overhaast voor de zomer ging maken om er in de zomer nog plezier van te hebben. Zo’n investering als deze vergt natuurlijk veel tijd en omdat ik zo lang heb gespaard wil ik natuurlijk dat het perfect wordt.

Kosten en onderhoud waren voor mij natuurlijk belangrijke factoren. Om een zo duidelijk mogelijk beeld hiervan te krijgen heb ik verschillende offertes laten maken en ben ik langs verschillende bedrijven geweest die zich hierin specialiseren.

Per toeval kwam ik terecht bij NieuwAtlantis. Bij dat bedrijf zijn ze gespecialiseerd in alle denkbare soorten zwembaden. Mijn voorkeur ging uit naar een zwembad met een apart design dat mooi bij mijn huis zou passen.

inbouwzwembadIn het begin was ik bang dat dit buiten mijn budget ging vallen omdat het bij de andere bedrijven steeds niet lukte. Bij NieuwAtlantis was het zo voordelig dat het bijna leek alsof het te mooi om waar te zijn was!