Kun jij tijdelijk woning verhuren Amsterdam realiseren? Wij vertrekken over een half jaar naar het buitenland. Wij willen namelijk maar al te graag meer van de wereld zien. Hoe lang wij precies weggaan weten wij nog niet. Het ligt er maar net aan of dat wij onze appartement tijdelijk kunnen verhuren. De kosten welke wij dan niet hoeven te betalen maakt het mogelijk om te reizen.

Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden. Tijdens mijn zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van 31plusvastgoed.nl. Dit bedrijf heeft enorm veel kennis op dit gebied. Hierdoor kunnen zij ons vast en zeker helpen om onze droom te realiseren!

Afspraak staat vast

Hierdoor wilde ik maar al te graag een afspraak maken met dit bedrijf. Tijdens deze afspraak hoop ik van harte dat wij te horen krijgen dat het geen enkel probleem is om te reizen. Het is overigens wel een rare gedachten dat er andere mensen in onze woning zullen zijn. Al werd het mij direct verzekerd dat dit bedrijf enorm streng is en tevens erg goed meedenkt met het uitzoeken van een potentiële huurder.