Vlakke lichtkoepel

Je bent bezig met een prachtige moderne uitbouw te bouwen om je woning te vergroten, met een lichtkoepel wil je toch de moderne uitstraling behouden. Ga je een traditionele lichtkoepel plaatsen dan heeft deze in de meeste gevallen een hoge kap, hierdoor is het strakke van je moderne uitbouw eigenlijk weg. Door het plaatsen van een vlakke lichtkoepel behoudt je de moderne look van je uitbouw, mede door de mooie strakke afwerking aan de binnenkant van de koepel.

Vlakke lichtkoepel

Verschillende manieren om te bedienen

Bij het plaatsen van de vlakke lichtkoepel moet je er wel rekening mee houden hoe je deze wilt bedienen, wil je dit met de hand doen of kies je voor een elektrisch model. Voordeel hiervan is dat je deze met een afstandsbediening open en dicht kunt doen, het plaatsen van zonwering bij de koepel is ook mogelijk. In de zomer houd je op deze manier de zon buiten en blijft de ruimte lekker koel, iedere lichtkoepel heeft natuurlijk ook een isolerende werking. 

Slanke uitvoering

Bij de oudere lichtkoepels valt het op dat deze vrij fors en hoog zijn op het dak, met de vlakke lichtkoepel heb je hier geen last van. Omdat de koepel vlak is hoeft de dakopstand ook niet groot te zijn, tevens zijn er verschillende soorten glas om de koepel mee uit te rusten. Wanneer je extra isolatie wilt dan is dit ook mogelijk, 3 wandig glas is zeer goed isolerend. Kijk in de webshop van bouw-handel.nl voor extra accessoires die het gebruik van een lichtkoepel nog luxer en eenvoudiger maken.