keuken in Utrecht

Via I-Kook is het mogelijk om door heel Nederland en dus ook een keuken in Utrecht te kopen. Hier is een zeer groot assortiment te vinden die voor elk budget bijzonder aantrekkelijk is.

Omdat wij er hard aan toe zijn om nieuwe kookgelegenheid aan te schaffen, zijn wij bij deze winkel terecht gekomen. Op hun website zagen wij al een zeer mooi model staan, die zeker binnen ons budget viel. Tevens waren hier nog bepaalde apparaten inclusief dus dat was zeker een mooie aankoop. Voor een meerprijs is het mogelijk om hier ook nog een vaatwasser bij te kopen.

Zelf een keuken in Utrecht ontwerpen

Via I-Kook is veel mogelijk, zoals een eigen keuken ontwerpen. Nog nooit heb ik hierbij stil gestaan dat dit mogelijk kon zijn. Natuurlijk kan je wel wat inspraak hebben, maar helemaal zelf een eigen ontwerp maken was nog niet bij mij opgekomen.

Zodra je naar deze website gaat zie je een kopje, ontwerp je keuken. Zodra je dit aanklikt kom je op een site waar je in vijf stappen jouw eigen ontwerp kan maken. Bij de 5e stap is het mogelijk om een offerte aan te vragen van het model die je zelf hebt ontworpen.