Elke echte bootkenner kent Capelli wel. Capelli boten zijn een schitterende combinatie van Italiaans design, avontuur en comfort. Deze luxueuze boten zijn anders dan anders. De boten zijn niet alleen erg comfortabel, maar ook nog enorm mooi in design. Als boot liefhebber wil je na een Capelli ook echt niet anders. De prestaties van deze boot zoals de wenbaarheid en stevigheid zorgen bij elke tocht voor plezier. Wil je nu lekker op het water genieten van het weer met een drankje en een hapje of wil je juist met snelheid het avontuur opzoeken? Dan zijn de Capelli boten de juiste keuze!

Witsen Marine is dé officiële dealer van Capelli Nederland. Witsen Marine kan verschillende soorten, maten en kleuren leveren die bij jouw wensen passen. Witsen Marine levert dus alle (huidige) modellen van Capelli Nederland. Momenteel zijn dat de ‘Work Line’, ‘Top Line’, ‘Tender Line’ en ‘Easy Line’.

Witsen Marine is onderdeel van het Nautisch Centrum Nicolaas Witsen en Bootschappen. Voor meer informatie over Witsen Marine of de Capelli boten bekijk dan de website. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met ze op via email of telefoon. Uiteraard kunt ook altijd langs komen voor een lekker bakje koffie in Alkmaar.