logo-kroonkas

 

kasAchter mijn nieuwe huis heb ik een grote lap grond. Het leek mij daarom een goed idee om een kas achter mijn huis te plaatsen waar ik mijn eigen groenten en fruit kon verbouwen. De aanschaf van een kas kan relatief duur zijn. Eigenlijk wist ik niet of het hebben van een kas iets voor mij zou zijn en daarom heb ik maar eerst een foliekas besteld.

Foliekas

Een foliekas voor mij is een goed alternatief. De foliekassen kunnen zonder te veel moeite opgezet en verplaatst worden. Voor mij was dit ideaal en daarom heb ik via het internet een foliekas besteld.

Op de website van Kroonkas heb ik hele mooie foliekassen gezien. Omdat de prijzen relatief goedkoop waren heb ik een groot aantal vierkante meters kunnen bestellen.

Het opzetten van de foliekas was heel erg makkelijk. Eigenlijk komt het heel erg in de buurt bij het opbouwen van een tent, maar dan voor planten. Toen de kas stond was ik blij met de afmetingen. Dezelfde dag heb ik de grond klaargemaakt om te gaan planten

De volgende dag ben ik gelijk aan de slag gegaan. Het is nog even wachten totdat ik kan zien groeien, maar ik ben heel erg blij met de kas!