grow-expert-logo

Voor mij is het heel belangrijk dat de tuin er goed uit ziet. De laatste tijd ben ik helemaal weg van het tuinieren en daar steek ik dan ook veel tijd in. Voor de planten in mijn tuin was ik op zoek naar een growshop online. Gelukkig had de vaste growshop waar ik altijd heen ging ook een growshop online en dit was heel erg makkelijk voor mij.

Groot assortiment

voeding-plantenHet assortiment op de website was net zo groot als in de winkel. Normaal ging ik altijd naar deze growshop, omdat ik vind dat zij alles verkopen wat ik nodig heb. Deze winkel zit helaas niet bij mij in de buurt en dat is ook de reden dat ik de producten online wilde bestellen.

Via de website kon ik heel erg makkelijk de producten voor mijn planten bestellen. Als ik de bestelling via de website zou doen kreeg ik ook nog eens 3% korting. Deze korting is niet extreem hoog, maar het is zeker een leuke bijkomstigheid.

De bestelling wordt ook heel erg snel geleverd. Toen de postbode aanbelde was ik verbaasd, omdat ik de postbode nog niet had verwacht. Bij de online growshop ga ik zeker vaker bestellen!