led strips kopen

LED lampen zijn goed voor het milieu. De lampen zijn energiezuinig en extreem duurzaam. Een spaarlamp ging al langer mee dan een gloeilamp, en een LED lamp een veelvoud van een spaarlamp. Kiezen voor LED strips kopen is een duurzaam iets aanschaffen, waar je lang plezier van zal hebben.

led strips kopen

Licht is gezelligheid

We weten allemaal hoe mooi en gezellig woningen zijn in de periode rond de kerstdagen. Onder de woningen vallen ook de tuinen, en juist daar is zoveel mogelijk met LED verlichting. Als voorbeeld in een tuinoverkapping enkele LED grondspots zodat je licht van onderaf hebt, en voor in het afdak zelf LED strips kopen en aanbrengen. Tijdens een zwoele zomeravond, maar ook als het de plek is om een sigaret te roken, heb je de mooiste en meest sfeervolle serre of veranda. Het energieverbruik van de LED lampen is nihil, en het gaat heel lang mee. Licht, en in het bijzonder sfeerlicht van LED lampen, is gezelligheid ook als het geen kerstmis is.

Het hele huis kun je van LED lampen voorzien

Gelijk dat er buitenverlichting is, zijn er LED lampen en armaturen voor vochtige ruimtes zoals de badkamer, praktische verlichting voor in de keuken, en sfeer verlichting voor in de woonkamer. Wat ronduit verdienen is, is een lamp die veel branduren maakt als eerste van een energiezuinige LED lamp voorzien. In iedere woning tref je zo’n staande lamp of ander model aan wat bij de minste schemering als eerste aangaat en pas uit gaat als het bedtijd is. Ook als de bewoner ergens op visite is, dan ontsteken zij de lamp zodat inbrekers denken dat de bewoners thuis zijn. In zo’n lamp een energiezuinige LED lamp draaien is dik verdienen. De gloeilamp die erin zit kun je dan nog opmaken ergens in een logeerkamer waar soms dagen achtereen het licht niet eens aangaat. Waar ook een LED lamp verdienen is, is in een buitenlamp. Ondanks de sensor maakt deze best veel branduren. Kies dus voor energiezuinige LED lampen. Ze geven mooi licht, zijn erg duurzaam, het is besparen.