logo-herenschoenen

Als u net als ik op zoek bent naar grote maat herenschoenen dan heb ik een hele goede tip voor u. Deze tip heb ik ook van een vriend gekregen en daar was ik heel erg blij mij. Normaal heb ik altijd moeite met het vinden van schoenen die er netjes uit zien en ook nog eens in grote maten beschikbaar zijn. Gelukkig weet ik nu een adresje waar ik elke keer weer slaag.

Breda

pmeIn Breda zit een winkel die grote maat herenschoenen verkoopt. Als u een grote maat heeft dan weet u vast wel hoe moeilijk het is om een goed paar schoenen te vinden.

De merken die bij mij altijd goed zitten zijn bijvoorbeeld PME Legend en Timberland. Elke keer weer doe ik heel erg lang met de schoenen. Bij deze winkel hoef ik mij eigenlijk geen zorgen te maken over de beschikbaarheid van de maten, omdat dit eigenlijk elke keer goed gaat.

Eens in de zoveel tijd ga ik naar Breda om schoenen te kopen. De collectie van de winkel verandert heel erg vaak, waardoor er altijd wel wat leuks tussen zit voor mij.  Het personeel van de winkel is ook heel erg behulpzaam en denkt echt mee!