Aangezien ik in Ede woon was ik opzoek naar een rijschool in de buurt. Ik ben toen op internet gaan kijken voor bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Toen ik onder ”rijbewijs ede” zocht kwam vervolgens uit bij de ANWB. De ANWB is een gigantisch bedrijf. Iedereen weet wat ze doen en hoe veelzijdig ze zijn. Ik ben toen gaan kijken wat de kosten precies waren en die zagen er perfect uit. Vergeleken overige rijscholen zijn ze stukke voordeliger.

Op internet stonden veel goede recensies over het bedrijf. Zo stond er dat ze een goede prijs/kwaliteitsverhouding hebben en een goede service hebben. Dat is natuurlijk belangrijk om te weten. Ik heb vervolgens contact opgenomen en een afspraak gemaakt.

Echt een aanrader

Mijn eerste rijles verliep uitstekend. Ik werd goed geholpen en het voelde allemaal vertrouwt. Het is erg belangrijk om vertrouwen te krijgen van je instructeur. Mijn instructeur voelde alles goed aan en pakte mijn zwakke punten op een duidelijke manier aan. Omdat we mijn zwakke punten goed behandelde ben ik al binnen 28 rijlessen geslaagd. Het is daarom ook echt een aanrader om je rijbewijs in ede te halen. Bekijk de mogelijkheden op de website